SORRY

Helaas kunnen we niet in alle landen lasapparaten weggeven voor deze wedstrijd. We weten dat er veel meer levende legenden bestaan dan we kunnen tellen. Als u uw Migatronic nog steeds met ons wilt delen, doe dat dan op onze Facebook-pagina of Instagram met #miga50 We kunnen niet wachten om van u te horen!

DE LEVENDE LEGENDEN

Registreer uw Migatronic en win een Sigma Select

Vier 50 jaar lassen met ons. Help ons het oudste Migatronic-apparaat te vinden die er nog is. De prijs is een Sigma Select!

We trekken ook een winnaar van een RallyMIG uit alle deelnemers in België. We willen alle lassers eren die onze groene apparaten gebruiken –de levende legendes.

Prizering2
Uw serienummer vinden
Uw serienummer vinden

Het serienummer van uw Migatronic-apparaat vindt u op de achterkant van de machine. Het nummer bestaat uit 7-8 cijfers.

Wedstrijdvoorwaarden
Wedstrijdvoorwaarden
 • De wedstrijd loopt tot 30 november 2020 in geselecteerde landen.

 • De winnaars worden begin december 2020 bekendgemaakt.

 • U kunt alleen groene Migatronic-lasapparaten registreren.

 •  

  De winnaars moeten bewijzen dat zij de eigenaar of gebruiker zijn van een werkend lasapparaat, met een foto van het apparaat en het serienummer.

 • De winnaars van een RallyMIG worden na afloop van de wedstrijd willekeurig getrokken uit alle deelnemers in elk land.

 • Krijg een extra ticket door uw positie in het klassement te delen op Facebook.

 • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 • U kunt alleen deelnemen aan de wedstrijd die loopt in het land waar u woont.

 • Migatronic-medewerkers en hun gezinsleden kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd.

   

Toestemmingsvoorwaarden
Toestemmingsvoorwaarden

Wanneer u op ‘Doorgaan’ klikt, geeft u Migatronic toestemming om u e-mails te sturen over de wedstrijd en de speciale aanbiedingen die aan de wedstrijd verbonden zijn.

U geeft Migatronic toestemming voor:

 • Verzamelen en gebruiken van gegevens over u en uw activiteiten en koppelen deze aan andere gegevens die wij al hebben of elders hebben verkregen, bijvoorbeeld over aankopen, bezoeken aan beurzen, deelname aan evenementen, enz.
 • Opslaan van uw gegevens in ons CRM-systeem en delen van gegevens over uw activiteiten, zowel intern als met onze partners.

Neem gerust contact op met Migatronic als u vragen heeft betreffende gegevens over u en uw activiteiten.

U kunt uw toestemming op elk moment elektronisch intrekken door op de afmeldlink te klikken in een nieuwsbrief van ons of door contact met ons op te nemen.

U heeft het recht ons te vragen alle gegevens over u te verwijderen. Neem daarvoor contact met ons op.

U kunt ook ons volledige privacy- en cookiebeleid lezen.

Klassement van legenden

You need to participate in the competition to see the leaderboard

Tijdlijn

1970 - De geboorte van Migatronic

Migatronic werd opgericht in september 1970 in het noorden van Denemarken. De allereerste Migatronic was een C02-lasapparaat voor de reparatie van oude auto’s. De oliecrisis van de jaren zeventig heeft de belangstelling van de autohandel in lasapparaten vergroot en de verkoop gestimuleerd.

1980 - Stijgende export wereldwijd

We ontvangen de eerste orders uit Egypte, de VS en China. Het wordt duidelijk dat productiebedrijven over de hele wereld klaar zijn voor hightech lasapparaten. Het exportaandeel stijgt naar 65 procent.

1984 - Migatronic wordt openbaar

De aandelen van Migatronic worden genoteerd aan de beurs van Kopenhagen. Op dit moment is het productiegebied in Fjerritslev uitgebreid. Het exportaandeel groeit binnen en buiten Europa.

1991 - Nieuwe normen voor productie

Migatronic is de eerste fabrikant van lasapparaten in de EU met een ISO 9001-certificaat. De certificering houdt in dat er nieuwe systematische normen voor de productie en distributie van lasapparaten worden ingevoerd.

2000 - 30 jaar in de sector

Gedurende 30 jaar in de lassector hebben we meer dan 300.000 lasapparaten geëxporteerd. We kijken met groot optimisme naar een nieuw millennium. Een nieuwe multi-proces stroombron biedt nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van lasapparaten.

2009 - Op de beurs in Duitsland

Wij exposeren voor de zesde keer op SCHWEISSEN & SCHNEIDEN in Duitsland, de grootste lasbeurs ter wereld. Innovaties zijn onder andere Intelligent Gas Control (IGC®) waarmee tot 50% minder gas wordt verbruikt en TIG-A-Tack voor het fixeren van werkstukken in austenitisch roestvast staal, zonder gebruik te maken van backinggas. Twee functies die nog steeds relevant zijn in moderne lasproducties.

2018 - De CoWelder wordt geïntroduceerd

We brengen de allereerste CE-goedgekeurde samenwerkende lasrobot op de markt en noemen deze CoWelder. ‘Co’ is afgeleid van het Engelse woord ‘co-worker’, wat collega betekent. Omdat lassers en robots nu nauwer samenwerken dan ooit. De CoWelder maakt het lassen van producties zeer flexibel als het gaat om het lassen van kleine en grote series.

2020 - 50-jarig jubileum

Dit jaar vieren we dat het 50 jaar geleden is dat we het eerste Migatronic-lasapparaat hebben gecreëerd. Dat doen we door een eerbetoon te brengen aan alle lassers die hun groene apparaten door de jaren heen hebben gebruikt en ze nog steeds gebruiken. De speciale Migatronic-cultuur, die door generaties van lassers en lasapparaten is ontstaan, bestaat nog steeds en leeft voort in werkplaatsen en productiehallen over de hele wereld.

Instagram #miga50